Friday, July 21, 2017

Pemenang Giveaway Tudung IBawal Mak!

Sebenarnya dari bulan lepas nak up entri pasal ni, tapi mak asyik tak menyempat je. Dengan keadaan laptop mak nazak, skrin kemek keyboard rosak terus merundum semangat mak. Maklumlah, dah 7 tahun bersama. Harap tabah and mohon sponsor laptop sebiji please. Hahaha. Apa-apa pun Alhamdulillah tudung dah lama selamat sampai ke pemenang ;)
Tahniah pada pemenang ;) Terima kasih juga pada semua sebab sudi join giveaway Mak. Tak apa, ada rezeki next time Mak buat giveaway lain. Till then, salam Jumaat.

Thursday, July 6, 2017

Dilemma Mak-mak #1

Jadi nak bersiap cantik ke tidak? Nak makeup ke tidak? Last-last nak keluar ke tidak? *pening kepala*
Jadinya, bertabah jelah ye.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...