Friday, September 22, 2017

Baby's Haul at Motherhood

Last time Lin ada blog about Motherhood-Kedai Online Barangan Bayi Murah (Link). As mak dah almost reach 3rd trimester, rasanya tak terlalu awal for me to buy something for Adik Baby, right? So, this is my haul:

  • Autumz Zoe Maternity/Nursing Bra - RM17/each
  • New Born Bennie Hat - RM7.90
  • Fiffy Drinking Straw Brushes - RM5
  • Haakaa Silicone Breast Pump 100ml with Suction Base - RM79.90
  • Fiffy New Born Baby Sock - RM15.50
  • Fiffy "Mummy Honey" 2 In 1 Baby Suit - RM20
  • Holabebe Blanket 4 in 1 Pack - RM39.92
  • V-Coool Water Resistant Bag - RM3.78
  • FOC Motherhood Face Towel and Fiffy Baby Laudry Detergent

Rasanya cukup ni je dulu kot, as barang abang-abang dia banyak lagi; in fact too many. Next on the list: baby carseat, rocker? sebab previous baby rocker dah hancur *facepalm* and clothes, maybe? Kalau ada sponsor pun sedap juga ni. Huhu. That's all and pray for us!

"Sign up and get RM20 off on your first purchase on Motherhood, Click HERE,"

P/S: Agak-agak dah boleh teka this time baby girl or baby boy? ;)

4 comments:

Scha Nazri said...

Akak doakan saya supaya dapat baby ehh? teringin nak ada baby sendiri hehe

Suzlin Azreena Nordin said...

InsyaAllah dear. Banyakkan bersedekah.

mamapp said...

Adik baby dah nak keluar ke. Semoga dipermudahkan ye

Suzlin Azreena Nordin said...

Lambat lagi kak. Baru 7 m.